Etusivu > Saga- senioritalot > Munkkiniemi, Dosentinrinne, Helsinki
  • Saga Munkkiniemi, Helsinki
  • Dosentintie 12
  • 00330, Helsinki
  • Puh: (09) 458 560
  • Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Saga Munkkiniemi, Helsinki

Saga Munkkiniemi sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Saga Munkkiniemi on valmistunut kahdessa osassa, 1997 ja 2009. Alkuperäisessä osassa, Dosentinpuistossa, on 136 asuntoa ja uudessa v. 2009 valmistuneessa vapaarahoitteisessa laajennusosassa, Dosentinrinteessä, on 58 asuntoa.

Saga Munkkiniemen Dosentinpuisto on yleishyödyllisen Ruissalo Säätiön rakennuttama ja ylläpitämä. Asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) ohjeita.

Dosentinrinne on vapaarahoitteinen, eikä asukasvalinnoissa ole tulo- tai varallisuusrajoja. Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve.

Talon hyvin varustellut, esteettömät huoneistot on suunniteltu ja rakennettu Saga-senioritalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnot voi sisustaa mieleisekseen ja laadukkaat palvelut ovat helposti saatavilla. Saga-senioritalot tarjoavat miellyttävän ja turvallisen asumisympäristön ja tarvittaessa monipuoliset palvelut.

Asuntojen varaustilanne vaihtelee, tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tervetuloa tutustumaan!